30.04.12 - Etniske minoritetsbørn - og unge i PPR-systemet. OBS! Odense er aflyst pga. for få tilmeldinger. Læs mere

apr 30, 2012

Nyt Seminar i Århus, Odense og København. Tildmeldning senest d.20.05.2012 Download PDF her

Sidste nyt! (16.05.12) - København er stoppet for tilmeldinger , enklte ledige pladser tilbage i Århus

Obs! Odense er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger. Vi beklager meget, men der er for få tilmeldte til at det kan løbe rundt. For alle tilmeldte til Odense seminaret, vil der blive holdt en plads åben til seminaret i Århus og København, vi er godt klar over de ekstra gener, i form af længere transporttid mm. det indebærer, og vi undskylder mange gange, men hvis du har tildmeldt dig Odense, og stadigvæk er interesseret, kan vi i det mindste garantere at du får plads på et af de andre seminarer, uanset antal tilmeldte.

Als Research inviterer fagpersoner med interesse i at forbedre forhold og sagsgange for etniske minoritetsbørn i psykiske vanskeligheder i PPR-systemet til en spændende seminardag.

Formålet med dagen er at præsentere deltagerne for resultaterne af kortlægningsundersøgelsen Psykiske problemer blandt børn og unge med etnisk minoritetsbaggrund i PPR-systemet. Rapporten publiceres af Als Research i maj 2012.

Desuden vil psykologisk konsulent og foredragsholder Basim Osman, holde oplæg om forældresamarbejde på baggrund af sine mange års erfaringer i arbejde med børn, unge og forældre med etnisk minoritetsbaggrund.

Seminaret inkluderer to workshops. Her får deltagerne mulighed for at bidrage med egne erfaringer og ideer til løsninger med henblik på at forbedre forholdene og sagsgangene for etniske minoritetsbørn i PPR-systemet.

 


Kategori: Generel
Skrevet af: AlsAdmin