12.05.20 Evaluering af Vores Natur

maj 14, 2020

Als Research har netop fået til opgave at evaluere projektet Vores Natur – et samarbejde mellem DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og De Naturhistoriske Museer.

Als Research har netop fået til opgave at evaluere projektet Vores Natur, der er et samarbejde mellem Danmarks Radio, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og De Naturhistoriske Museer.

Projektet kører indtil december 2020 og det primære formål er at synlig- og tilgængeliggøre den danske natur for befolkningen gennem bl.a. aktiviteter i naturen, kampagner og DRs udsendelser “Vilde vidunderlige Danmark”.

En lang række natur- og friluftorganisationer og biblioteker deltager i Vores Natur gennem de 5 fyrtårnsprojekter: Vild mad, Nat i naturen, Vild natur hvor du bor, Danmark under vandet og Naturstafetten.

Als Research står for at evaluere projektet i samarbejde med Gallup og Epicent. Evalueringen baserer sig bl.a. på en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse, en medieanalyse og kvalitative interviews med styregruppe, projektledelse og deltagende organisationer.

Læs mere om evalueringen her

Kategori: Generel
Skrevet af: AlsAdmin