17.01.19 Kompetenceudviklingsforløb om demokrati og medborgerskab

jan 17, 2019

Als Research er sammen med VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Dansk Flygtningehjælp med I et projekt om demokrati og medborgerskab blandt børn og unge i fritidstilbud, grundskoler og på ungdomsuddannelser.

Vær med til at udvikle hverdagsdemokratiet og det aktive medborgerskab blandt børn og unge i fritidstilbud, grundskoler og på ungdomsuddannelser.

Pædagoger, lærere og underviseres opbyggende arbejde med demokrati, medborgerskab og kritisk tænkning har aldrig været mere aktuelt.

Als Research er sammen med VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Dansk Flygtningehjælp involveret i et projekt om demokrati og medborgerskab blandt børn og unge i fritidstilbud, grundskoler og på ungdomsuddannelser. Projektet omfatter en videnskortlægning, samt en række materialer og kompetenceudviklingsforløb rettet mod pædagogisk personale, lærere og undervisere.

Hvis du arbejder I fritidstilbud, grundskole eller på en ungdomsuddannelse og er interesseret I at blive opdateret på den nyeste medborgerskabsdidaktik, kan du via nedenstående link få mere information om projektet og tilmelde dig et af de tre gratis kompetenceudviklingsforløb.

https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/demokrati-og-medborgerskab

Kategori: Generel
Skrevet af: AlsAdmin