23.03.18 Opkvalificeringskursus om social kontrol

mar 23, 2018

D. 19. marts afholdt vi det første af fire opkvalificeringskurser i år om social kontrol for Københavns Kommune.

Hvad gør man som frontmedarbejder, hvis en elev ikke må komme med på lejrskole eller får sin mobiltelefon overvåget af sin storebror? Og hvad stiller man op, hvis en ung er meget bekymret for at krænke sin families ære og lever et dobbeltliv?

Dette var nogle af spørgsmålene på det første af fire opkvalificeringskurser om social kontrol, som vi afholdt d. 19. marts for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Lærere, pædagoger, boligsociale medarbejdere, SSP-folk mv. fra Københavns Kommune deltog på dagen, som bl.a. bestod af oplæg fra chefkonsulent Bjarke Følner, konsulent Kira de Hemmer Jeppesen, ekspert i familiekonflikter Farwha Nielsen, forfatter Ahmad Mahmoud samt konsulent Kristine Larsen fra Etnisk Konsulentteam. Fokus var bl.a. på omfanget og karakteren af social kontrol i Danmark, at opdage tegnene på social kontrol, hvad man som fagperson kan gøre, når man står i dilemmaer med unge, der oplever social kontrol, samt hvor man kan hente råd og vejledning.

 

 

Læs mere om opkvalificeringskurserne her, som vi afholder igen hhv. d. 17. april, d. 12. september og d. 10. oktober 2018.

Kategori: Generel
Skrevet af: AlsAdmin