Kampagner og kommunikation

Kommunikation er en naturlig og integreret del af vores arbejde. Viden og resultater bliver levende og anvendelige gennem god formidling – ligesom formidling forudsætter substans og et solidt kendskab til problemstillinger og målgrupper for at opnå den ønskede effekt.

Vi er specialiseret i interkulturel kommunikation – og vi udvikler til stadighed disse kompetencer gennem vores netværk og projekter. Vores tætte og kontinuerlige kontakt til målgrupperne er en stor styrke, da de altid er de bedste dommere og kritikere i forhold til, hvad der kan siges, til hvem og hvordan.

Vi arbejder typisk inden for offentlig kommunikation – i form af både oplysningsarbejde og holdningsbearbejdelse – og ofte med brug af flersproglige materialer.

Vi har en anden tilgang til opgaverne end mange traditionelle bureauer. Ved at bruge vores viden, netværk og erfaringer aktivt i kommunikations- og kampagnearbejdet kan vi tage udgangspunkt i indhold for at komme til det rigtige udtryk - fordi vi faktisk ved, hvad vi taler om.

Vi tilbyder en bred vifte af kommunikationsprodukter til vores kunder - lige fra kommunikationsstrategier og workshops til trykte og digitale produkter, herunder apps og hjemmesider.

 

Kampagne- og kommunikationscases

Visuel identitet, hjemmeside og kommunikation for RED - Center mod æresrelaterede konflikter

Ret til ligestilling - Undervisningsforløb om rettigheder og ligestilling målrettet flygtninge og indvandrere med etnisk minoritetsbaggrund

Afprøvning af den skoleunderstøttende metode Klub Penalhus