Netværk

Netværk er ikke en metode i traditionel forstand, men er blevet det i vores praksis. Vi arbejder i høj grad ud fra en netværkstilgang – uanset om det handler om adgang til og indsamling af viden eller om det handler om kommunikation og formidling.

Gennem vores netværk og utraditionelle tilgange har vi stor succes med at nå svært tilgængelige målgrupper. Vi bruger den tid og de redskaber, som er nødvendige for at opbygge tillid og tryghed og det giver os en unik mulighed for at kunne beskæftige os også med de vanskelige og kontroversielle problemstillinger.

Vi værner om vores netværk og er ydmyge over værdien af den viden og erfaring, som udspringer heraf. Vi er meget bevidste om, at i arbejdet med udsatte grupper og problemstillinger, er det vores unikke adgang og forhold til målgrupperne, der i sidste ende hæver projekterne over almen viden og andenhåndsberetninger. Det sætter os i stand til at beskrive problemstillinger, som de faktisk optræder og at målrette indsatser og anbefalinger til den konkrete virkelighed.

Integritet er et nøgleordet for vores tilgang – såvel i vores behandling af målgrupper som af datamateriale, analyser og konklusioner.