26.10.18 Vi søger en praktikant med evner for kvantitative metoder til foråret 2019

okt 26, 2018

Til foråret 2019 søger vi praktikanter, som har mod på at indgå i et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø præget af høj faglighed. Har du flair for kvantitative metoder, er det måske dig, vi leder efter.

Hvordan kan man give viden og skabe debat om køn, kønsroller, ligestilling og negativ social kontrol med henblik på at bryde nogle af de barrierer, som kan stå i vejen for den enkeltes frie udfoldelse og deltagelse i samfundet? Hvordan kan seks farvestålende bogpakker bidrage til at forbedre læsefærdighederne hos flygtningebørn? Kan målrettet kampagnearbejde nedbringe antallet af fatale drukneulykker og alvorlige hændelser i forbindelse med fritidssejlads?

… Dette er nogle af de spørgsmål, vi hos Als Research arbejder med at løse. Til foråret 2019 søger vi praktikanter, som har mod på at indgå i et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø præget af høj faglighed.

Als Research er en mindre forsknings- og analysevirksomhed med speciale inden for integrations-, udsatte-, sundheds- og uddannelsesområderne. Vi samarbejder med et stort antal private og offentlige organisationer med behov for forskningsbaserede undersøgelser, evalueringer, udredninger, kurser og kampagner.

Vi tilbyder…
Et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få mulighed for at anvende nogle af de metoder og redskaber, som din uddannelse bygger på. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med varierende opgaver indenfor kvantitativ dataindsamling, research, analyse og formidling – naturligvis med sparring fra de fastansatte konsulenter.  Her er også opgaver af administrativ, logistisk og praktisk karakter – men kaffebrygning er vi fælles om!

Vores hverdag kan til tider være uforudsigelig og hektisk, men vi har en arbejdskultur præget af åbenhed, humor og tæt samarbejde. Vi er et mindre kontor med plads til faglig og personlig forskellighed, og hvor det sociale fællesskab sættes højt.

Vi forventer, at…

  • Du er i gang med overbygningen på en samfundsfaglig eller humanistisk videregående uddannelse
  • Du har erfaring med statistik og kvantitative metoder
  • Du har solide erfaringer med databehandling og analyse i SPSS eller STATA
  • Du har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • Du er udadvendt og har mod på at arbejde selvstændigt og er frisk på at løse nye og meget forskellige typer af opgaver
  • Du har interesse for - og gerne også erfaring med - et eller flere af vores arbejdsområder

Praktisk

  • Praktikopholdet er på 37 timer ugentligt. Praktikopholdet påbegyndes som udgangspunkt den 4. februar og vil vare 5-6 måneder efter aftale. Du vil blive aflønnet med 2000 kr. om måneden.
  • Send din ansøgning, CV og karakterbevis i en samlet PDF til Sofie Læbo Astrupgaard: sla@alsresearch.dk
  • Ansøgningsfristen er mandag d. 19. november 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47.

Hvis du har spørgsmål angående praktikopholdet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 33 91 77 78. Læs mere på www.alsresearch.dk

 

Kategori: Generel
Skrevet af: AlsAdmin