Afprøvning af den skoleunderstøttende metode Klub PenalhusI perioden 2015-2018 står Als Research bag afprøvningen af den skoleunderstøttende metode Klub Penalhus, som har til formål at forbedre børns faglige niveau i læsning og matematik i folkeskolens 1.-7.klasse.

Klub Penalhus afprøves i Danmark med udgangspunkt i erfaringerne fra det britiske initiativ "The Letterbox Club", som har vist lovende resultater i forhold til at forbedre det faglige niveau i læsning og matematik blandt anbragte børn i Storbrittanien. Derfor ønsker Socialstyrelsen, Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling og TrygFondens Børneforskningscenter at afprøve konceptet her i Danmark.

I forbindelse med afprøvningen af metoden har Als Research sammensat et særdeles stærkt team af underleverandører, som består af:

De tilmeldte børn får tilsendt motiverende og skoleunderstøttende materialer i en række farvestrålende pakker, der udsendes hver måned i en periode på et halvt år. Samtidig kan børnene gå på videre opdagelse på initiativets hjemmeside, som kan ses her.

Projektperiode: juli 2015 - december 2018
Opdragsgiver: Socialstyrelsen og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling
Kontaktpersoner: Bjarke Følner og Mia Kathrine Jensen.