Med al ære & respekt – Styrk indsatsen mod negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter

Styrelsen for International Rekruttering Integration inviterer til konference om, hvordan den kommunale indsats mod negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter kan styrkes og målrettes, hvilket vi her hos Als Research har fået til opgave at koordinere.

 

MÅLGRUPPE

Konferencen er for kommunale ledere og myndighedsmedarbejdere på voksen-, børne- og unge- og integrationsområdet samt ledere og frontpersonale på det boligsociale område, skole- og daginstitutionsområdet samt SSP.

 

KONFERENCENS FOKUS

Negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter er et forholdsvist nyt tema i den danske offentlighed, som i stigende grad får opmærksomhed i medierne og det politiske arbejde. Der er endnu ikke dannet en fælles faglig disciplin i kommunerne i forhold til at forebygge negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.  Konferencen præsenterer redskaber og viden om , hvordan du som fagperson kan spotte og forebygge negativ social kontrol. Hvorfor er det  vigtigt at arbejde med negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter og, hvordan kan dette arbejde  inkorporeres i dit daglige arbejde.

 

Konferencen består af en blanding af oplæg og faglige spor, hvor du møder andre fra dit fagområde og diskuterer udfordringer og muligheder i arbejdet med negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter i dagligdagen. Det endelige program er under udarbejdelse.

 

TID OG STED

Konferencen finder sted på Vingsted Hotel og Konferencecenter ved Vejle og løber over to dage fra kl. 11.30 d. 4. december til kl. 13.00 d. 5. december 2017.

 

Tilmeldingen er GRATIS og inkluderer:

-       Dag 1: Frokost og middag samt underholdning ved Adam & Noah

-       Overnatning

-       Dag 2: Morgenmad samt frokost

 

Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser og kun gratis overnatning til de første 290 tilmeldte. Ved mange tilmeldinger forbeholder vi os retten til at omfordele pladserne, så alle landets kommuner har mulighed for at være repræsenteret.

Tilmeldingsfrist d. 3. november 2017 kl. 10.00

Tilmeld dig konferencen HER

Læs mere om Med al ære & respekt - Bryd negativ social kontrol på www.medalrespekt.dk

Baggrund for konferencen

Styrelsen for International Rekruttering og Integration står bag konferencen, hvilket er en del af et større arbejde med negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Læs mere om arbejdet her.